Продължаваме промяната се отказват от Константин Бачийски за свой кандидат за кмет в

...
Продължаваме промяната се отказват от Константин Бачийски за свой кандидат за кмет в
Коментари Харесай

Продължаваме промяната все пак се отказват от Бачийски в Бургас

" Продължаваме промяната " се отхвърлят от Константин Бачийски за свой кандидат за кмет в Бургас, научи Клуб Z от свои източници.

Симпатизантите на депутата вместо това ще се явят на локалния избор от личната си партия " Средна европейска класа ", същата, която Политическа партия употребява при излизането си на политическата сцена, когато още не бе публично записана партия.

Решението идва в последния миг, откакто месеци наред локалните структури на Политическа партия се борят против Бачийски, който централата на партията интензивно се опитваше да наложи като водач на организацията в морския град. 

Константин Бачийски стана прочут с отхвърли си да поддържа наказания против Русия, единствен от ПП-ДБ в Народното събрание. А по-рано - с участията си в шествия на " Възраждане " в поддръжка на " обичайното семейство " против първия Прайд в Бургас. Самият Бачийски отхвърли да е бил част от " парада на хетеросексуализма ", формиран най-много от националистически групи, само че Клуб Z се снабди с фрагменти, показващи ясно наличието му там - и това на негови симпатизанти. Бисер Русимов, член на СЕК, пък възпламени ЛГБТ байрак на събитието.
 Константин Бачийски на " хетеросексуалния церемониал " на " Възраждане " в Бургас, забележим на фрагменти на партията на Костадинов във Facebook.
В началото на август Националният съвет на Политическа партия разгласи, че номинира Бачийски за кандидат-кмет, до момента в който от " Демократична България " се оповестиха срещу кандидатурата му и поддържаха предприемчив комитет, издигнал досегашният общински консултант, в този момент народен представител Димитър Найденов за кмет.
Ще сплоти ли Найденов Политическа партия и Демократична България в Бургас?
Остава въпросът дали двете обединения ще поддържат обща кандидатура в морската столица, или " Продължаваме промяната " ще остане без собствен претендент. Вчера Димитър Найденов разгласи, че е подготвен да се отдръпна, като прикани Бачийски да направи същото, стига да се откри друга, обща кандидатура в Бургас.

" Готов съм да отстъпя от кметската конкуренция в Бургас, в името на обща кандидатура на обединението ПП-ДБ “,написа Найденов в обществените мрежи. " Който се е захванал с политика, не може да слага персоналната си упоритост над общия интерес - да има обединени старания за продобиване на кметските избори в Бургас. Това е национално виновното държание. "

И разясни, че защото Демократична България не поддържат Бачийски, Кирил Петков е отказал да поддържа него за обща кандидатура.

По информация на Клуб Z това не е злост на Петков към Найденов, а по-скоро благосклонности към Бачийски, който съпредседателят на Политическа партия брани от дълго време от локалната организация на личната си партия. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР